Как да отслабнем ефективно след 40-годишна възраст? Хората над 40 години

...
Как да отслабнем ефективно след 40-годишна възраст? Хората над 40 години
Коментари Харесай

Как да отслабнем ефективно след 40-годишна възраст


Как да отслабнем дейно след 40-годишна възраст? Хората над 40 години постоянно се сблъскват с проблеми, свързани с тежестта, които се отдават най-вече на забавения метаболизъм в тази възраст.

Въпреки че е правилно, че метаболизмът се забавя с течение на времето и стареенето на организма, няма невъзможни неща.

Много е значимо да развиете добре мускулатурата си. Колкото по-стегната и развита е тя, толко по-лесно ще изгаряте калории и мазнини даже в умерено положение. Стегнатата мускулатура е значима и от позиция на предварителната защита на хормонални проблеми, метаболитни разстройства, остеопороза.

Кардио тренировките са незаменима част от рутината в придвижването и спортуването. Кардиото гори мазнини и форсира метаболизма. Това е доста добър метод да противодействате на естественото закъснение на обмяната на веществата с придвижване на възрастта. Правете кардио най-малко 3 пъти седмично, само че не прекалявайте, с цел да не повлияете отрицателно на мускулите, написа az-jenata.bg.

Повечето хора се демотивират, когато би трябвало да броят калориите. Смятат този способ за надзор на тежестта за скучен, демотивиращ, напрягащ и натоварващ за душeвността. Колкото и да е мъчно да го приемете обаче, следенето на калориите е най-хубавият метод да отслабнете и да поддържате тежестта.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР